Прием в 5 клас

За завършили начален етап /4 клас/  в 71 СУ или други училища. Завършилите 4 клас в нашето училище не е необходимо да подават документи, те автоматично се записват в 5 клас.

5 клас в паралелки със разширено изучаване на Английски език като първи чужд език, Руски език като втори чужд, Български език и литература и Математика в часовете по ИУЧ.

            Това са учебните предмети със засилено изучаване през целия прогимназиален етап  /V – VІI/ клас. Отлична подготовка по Български език и литература и Математика за НВО в VІІ клас. Високо квалифицирани преподаватели.  Два компютърни кабинета със съвременна техника и постоянен достъп до Интернет. Ресурсен учител за ученици със СОП. Медицинско обслужване. Извънкласни форми – Футбол, Tаекуон-до ITF, Джудо. Стол и бюфет. Участие в проекти, съфинансирани от Европейски социален фонд към ЕС. Отлично обзавеждане и уютни класни стаи. Постоянна охрана и видео-наблюдение. Организиране на зимен, пролетен и летен отдих за ученици, екскурзии.

      Учителите в СУ „П. Яворов“ с. Казичене са високообразовани професионалисти, работещи в екип и в сътрудничество с водещи образователни институции. Учителите развиват духа на чудесно творческо партньорство с умението да общуват равнопоставено с младите хора.

           71 СУ „П. Яворов“ е в изолиран от градския шум район и предлага подходяща за обучение материална база и естетическа среда. Учебният процес е ориентиран към формиране, развитие и реализация на личността.

Документи за изтегляне оттук или на място в училището:

              ➡ Заявление за записване

              ➡ Примерен учебен план V-VIII


Записване на ученици в 5, 6, 7 или 8 клас

Записването е възможно през време на цялата учебна година, с изключение на 30 учебни дни преди края на всеки срок и наличие на свободни места.

октомври 2021
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031